organiseer mee!

Jeugd sport steeds minder. Met name sporten in teamverband wordt minder populair. Bedrijven gaan straks de nadelen ervaren van een minder fitte generatie nieuwe collega's. Rabobank GameDay gelooft dat we jongeren moeten vinden bij dat wat zij het liefste doen, gamen. Gamen en Esports worden de komende jaren groter en groter. Het gaat met name de entertainmentindustrie radicaal veranderen. 
‌Met Rabobank GameDay staan wij direct in contact met de jeugd. Vanuit dat contact willen wij hen door middel van competitie enthousiasmeren voor sport en (computer-)techniek. 

‌Veel jeugd zal dit jaar niet op vakantie gaan. Het zou geweldig zijn wanneer wij hen, binnen de geldende corona-regels, een ruime variatie aan activiteiten kunnen bieden. FC Den Helder, JVC, Crossfit Willemsoord en de Duinruiters gingen u voor. Behoort u tot de organisaties in Noord-Holland Noord die onze jeugd kostenloos activiteiten wil aanbieden? Sluit dan aan op het Rabobank GameDay programma. Neem contact op en wij helpen u met opzet en promotie. Wij zijn u hiervoor buitengewoon dankbaar!  

‌Email naar: michael@game-day.nl
aanmelden
‌Heb je vragen:
Rabobank
Druktemaker