LEGO werf-39

Dankzij het programma LEGO® Masters is LEGO® populairder dan ooit. Ook op Rabobank GameDay kun je met LEGO® bouwen. Bij onze partner ZeeStad Staal in Gebouw 39 op locatie Willemsoord in Den Helder zijn verschillende Lego® thema tafels ingericht. Bedrijven adopteren een eigen hoek en kopen pakketten die te maken hebben met hun werkzaamheden.

Zo ontstaat een LEGO® Werf-39 van 150 m². In de Zeestad Staal hoek wordt LEGO® aangeboden dat te maken heeft met hun technieken, waaronder Themafietsen en Metaalbewerking. In de Rabobank GameDay corner kun je de mooiste LEGO® pakketten bouwen op het gebied van gamen, sport en (computer-)techniek. Wij hopen dat er meer organisaties zijn die dit initiatief volgen.

‌Bijvoorbeeld:
1. De politie die LEGO® ‘City’ aanbiedt.
2. Een makelaar die LEGO® ‘Architecture’ aanbiedt.
3. En de Koninklijke Marine die LEGO® ‘Piraten’ aanbiedt.

‌Op die manier kan Zeestad Staal, ook wanneer Rabobank GameDay voorbij is, Lego® Werf-39 blijven aanbieden. Bijvoorbeeld voor scholen.

Vanaf zaterdag 4 juli kun je elke maandag, dinsdag en woensdag komen bouwen bij Zeestad Staal, in shifts van twee uur. Van 12.30 tot 14.30 uur en van 15.00 tot 17.00 uur. 

‌Koop op deze website jouw ticket voor € 2,-. Op vrijdagen organiseren wij de Rabobank GameDay LEGO® challenge. Jij krijgt de gebruiksaanwijzing en jouw partner krijgt het LEGO®. Jullie kunnen elkaar niet zien en alleen via een headset communiceren. Wie het snelst bouwt wint!
Mede mogelijk gemaakt door:
aanmelden
‌Heb je vragen:
Rabobank
Druktemaker