TICKETS

LEGO werf-39

Dankzij het programma LEGO® Masters is LEGO® populairder dan ooit. Ook op Rabobank GameDay kan je met LEGO® bouwen. Bij onze partner ZeeStadStaal in gebouw 39 op Willemsoord in Den helder zijn verschillende Lego® thema tafels. Bedrijven adopteren een eigen hoek en kopen pakketten die te maken hebben met hun werkzaamheden.

Zo ontstaat een LEGO®Werf van 150M². In hun ZeestadStaal hoek bieden zij LEGO® aan die te maken heeft met hun technieken waaronder ThemaFietsen en Metaalbewerking. In de Rabobank GameDay corner kan je de mooiste LEGO® pakketten bouwen op het gebied van gamen, sport en (computer)techniek. Wij hopen dat er meer organisaties zijn die dit initiatief volgen.

‌Bijvoorbeeld:
1. de politie die LEGO® ‘City’ aanbiedt.
2. Een makelaar die LEGO® ‘Architecture’ aanbiedt.
3. En de Koninklijke Marine die LEGO® ‘Piraten’ aanbiedt.

‌Daardoor kan Zeestad Staal ook wanneer Rabobank GameDay voorbij is Lego®Werf- 39 blijven aanbieden.Bijvoorbeeld voor scholen.

Vanaf 4 juli kan je elke maandag, donderdag en vrijdag komen bouwen bij Zeestad Staal in shifts van twee uur. Van 13.30u tot 14.30u en van 15.00u tot 17.00u. Koop op deze website jouw ticket voor 2 euro. Op vrijdagen organiseren wij de Rabobank GameDay LEGO® challenge. Jij krijgt de gebruiksaanwijzing en jouw partner krijgt het lego. Jullie kunnen elkaar niet zien en alleen via een headset communiceren. Wie het snelst bouwt wint.
Mede mogelijk gemaakt door:
aanmelden
‌Heb je vragen:
Rabobank
Druktemaker