Sport Challenge

Digital meets Sports! 
Alle sportcompetities zijn als een nachtkaars uitgegaan. Maar niet getreurd! Wij zorgen ervoor dat je het seizoen alsnog spetterend kan afsluiten en een niet te vergeten ervaring mee naar huis neemt. ‌Hoe? Test je skills met de Smart Goals of op de Smart Basket, ga de competitie aan op de Teqballtafel, ga los met tricks op de playfinity balls en veel meer. Ben je geen Messi? Niet getreurd. Misschien ben je zittend wel een legende met de nieuwe subsoccer rage of kies Messi met Fifa. Zittend je snelheid en conditie testen? Laat digitaal je hielen zien in de Tour de Lasalle. 

Wanneer? Woensdag 8 juli trappen we af bij JVC, waarna we de volgende dag bij HCSC op bezoek komen. Let op: dit programma is gewijzigd t.o.v. eerdere berichtgeving.  Wij staan dus op donderdag 9 juli bij HCSC. De dag bij FC Den Helder is komen te vervallen!

‌Nu het allermooiste! Meedoen kost niets! Behalve een goed humeur en een glimlach!

‌De tijden zijn opgedeeld in blokken van 2 uur en op leeftijdscategorie. De exacte tijden en leeftijden zijn terug te vinden op het inschrijfformulier. ‌‌Wil jij nog een laatste keer je skills testen en het seizoen spetterend afsluiten? 

‌Wees er snel bij! Vol=vol! We kunnen maar een beperkt aantal mensen binnen laten. Vul dus snel het inschrijfformulier in. Ben je trainer en wil je jouw team of een groep inschrijven? Dat kan! Stuur dan een mail naar walter@game-day.nl.
aanmelden
Bekijk de promo hieronder:
‌Heb je vragen:
Rabobank
Druktemaker