Tiktok challenge

Doe mee aan de TikTok competitie. De winaar gaat naar huis gaat met € 50,- cash. Het enige wat je nodig hebt om mee te doen is een TikTok account en een dosis creativiteit! De gehele zomervakantie, van 4 juli t/m 14 augustus kan hier aan worden meegedaan. Op zaterdag 15 augustus maken wij de winnaar bekend tijdens de finale in Theater de Kampanje. 

Waar moet mijn video aan voldoen?
Alleerst moet je video de hashtag #gameday_nl bevatten. De top 10 uit deze # wordt namelijk geselecteerd als kanshebber voor de hoofdprijs. Naast deze hashtag moet je video een duidelijk link hebben naar Rabobank GameDay. Denk hierbij aan een video op locatie, waar het Rabobank GameDay logo duidelijk in terugkomt of maak gebruik van filmfragmenten van GameDay.tv. Wees vooral creatief en bedenk vooral een link die wij nog niet hebben bedacht. De video kan dus overal opgenomen worden, zolang er maar een duidelijke link is naar Rabobank GameDay.

Op zaterdag 15 augustus worden de bovenste 10 uit de #gameday_nl geselecteerd voor de finaleronde. De vakjury zal uiteindelijk bepalen wie de winnaar wordt en de geldprijs van € 50,- in ontvangst mag nemen. De vakjury bestaat uit vertegenwoordigers van Druktemaker, Rik Niks en Triade.
aanmelden
Bekijk de promo hieronder:
‌Heb je vragen:
Rabobank
Druktemaker