VR wielrennen

Samen met de wielrenorganisatie van Den Helder, Tour de Lasalle, bieden wij 4 racefietsen aan die aangesloten zijn op een virtuele omgeving.

‌Je kan in een geanimeerde omgeving de Alpe d’Huez op of virtueel door Den Helder racen. De inspanning die jij op de fiets levert, bepaalt de snelheid die je in de game rijdt. Recreanten kunnen een ontspannen blokje om of een vriend of vriendin uitdagen. Hiervoor druk je op de button rechtsboven voor een ticket.

Ook wordt de eerste virtuele Tour de Lasalle gereden. Er zijn kwalificatierondes voor 5 categorieën. Behalve de 3 categorieën voor de geoefende wielrenners, die ook met de “echte” Tour de Lasalle meedoen, zijn er ook 2 recreanten categorieën; 1 voor de heren en 1 voor de dames.

De start voor de virtuele Tour de Lasalle is op zaterdag 11 juli. Voor al die categorieën is de finale op zaterdag 15 augustus in Theater de Kampanje. Deze wedstrijd wordt live gestreamd op Rabobank GameDay tv en van professioneel commentaar voorzien. Ga naar www.tourdelasalle.nl voor meer informatie en inschrijven.
Klik op een logo om je aan te melden voor de competitie:
aanmelden
Bekijk de promo hieronder:
‌Heb je vragen:
Rabobank
Druktemaker