Rabobank GameDay Lockdown edition
Van zaterdag 4 juli tot zondag 16 augustus organiseren wij Rabobank GameDay ‘Lockdown edition’; een programma met online activiteiten en museum/pop-up stores op het gebied van gamen, sport en techniek. Met dit initiatief vanuit het Helders Perspectief zorgen wij ervoor dat de jeugd deze zomervakantie altijd wat te doen heeft. 

Wij zoeken voor onze GameDay locatie in de Spoorstraat in de binnenstad van Den Helder collega’s die zorgen dat onze bezoekers een toffe beleving hebben. Jouw taken zijn één of meer van de volgende:
Gastheer/Gastvrouw
Het ontvangen en begeleiden van bezoekers.
Game begeleider
Bezoekers helpen bij het spelen van de (computer)games.
Horeca medewerker
In de Food & Beverage Corner verkopen we alleen gezonde producten. Denk aan water, sapjes en fruit. 
‌We onderzoeken of we 's avonds ook licht alcoholische drankjes mogen aanbieden.
Corona begeleider
Zorgen dat de bezoekers de richtlijnen kennen en zich daarnaar gedragen.
Schoonmaker
Iedereen helpt om de ruimte schoon en representatief te houden. Vegen, afwassen en de wc schoonmaken is daar onderdeel van.

‌De GameDay Dome is open van woensdag tot en met zondag van 14.00 tot 22.00 uur. Binnen die tijden vinden we voor jou een aantrekkelijk rooster. Wij bieden een te gekke plek waar jij alle gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Er is continu begeleiding voor jou aanwezig om op terug te vallen. We zijn samen verantwoordelijk voor onze bezoekers en zorgen dat zij de ultieme ervaring hebben. Daarbij willen we graag jouw ideeën betrekken. Wil je bijvoorbeeld een eigen gametoernooi organiseren of ken je een compleet nieuw spel, dan pakken we dat op. Creativiteit wordt zeer gewaardeerd. 

Ben je bereid ons te ondersteunen, vul dan onderstaand formulier in. De gegevens die je invult worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt in functie van je aanstelling als vrijwilliger. We nemen dan binnenkort contact met je op om kennis te maken. 
Roepnaam
Achternaam
Adres
Postcode + woonplaats
Mobiel
E-mail
Geboortedatum
Welke locatie?
Opleidingsniveau
Beroep/studie
Arbeidssituatie
Ben je in het bezit van een geldig BHV certificaat of EHBO diploma
Ben je in het bezit van een geldige verklaring sociale hygiene
Met wie kunnen we contact opnemen in het geval van een noodsituatie?
Voor- en achternaam
Relatie tot persoon
Adres
Postcode + woonplaats
Mobiel
E-mail
Door het versturen van dit aanmeldformulier verklaar ik dat ik;
In de Food & Beverage Corner verkopen we alleen gezonde producten. Denk aan water, sapjes en fruit. ‌We onderzoeken of we 's avonds ook licht alcoholische drankjes mogen aanbieden.
Zorgen dat de bezoekers de richtlijnen kennen en zich daarnaar gedragen.
Iedereen helpt om de ruimte schoon en representatief te houden. Vegen, afwassen en de wc schoonmaken is daar onderdeel van.
Overige opmerkingen
Bedankt voor je aanmelding!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Verstuur formulier
Rabobank
Druktemaker