IK DOE MEE!

influencers

Furtjuh
Rutger Vink - alias Furtjuh - is een Nederlandse YouTuber. In 2012 begon hij met het maken van video's en vlogs, welke aanvankelijk bedoeld waren als schoolproject. Inmiddels heeft hij meer dan 450.000 abonnees.Op GameDay doet Furtjuh mee aan diverse activiteiten en er is een meet and greet.

Koen Weijland
Is Nederlands bekendste FIFA speler. Vijfvoudig landskampioen en esporter van Ajax. Op zijn YouTube kanaal heeft hij meer dan 100.000 trouwe volgers. Ontmoet Koen bij het GameDay FIFA toernooi.

Floris Weijers
Nederlands beste F1 game coureur. Nu de ‘echte’ formule 1 organisatie de FIA de eerste stappen zet om een kampioenschap voor gamers te organiseren is Floris onze grootste troef en staat hij op het punt om een grootheid te worden. Ontmoet Floris bij de F1 Playseats en daag hem uit voor potje.

Marit Bouwmeester
Marit won zowel zilver als goud op de olympische spelen. Op GameDay spreekt zij op het netwerk evenement over haar carrière, de investering die zij doet en de beloning die daar tegenover staat. Spreek haar aan, ze staat open voor vragen.

Koen Schobbers
Koen combineert professioneel gamen, presenteren van het FOX programma Inside Esports en zijn studie geneeskunde. Hij laat zien dat gamen verantwoord kan en dat je meerdere carrières tegelijk kan nastreven. Op GameDay spreekt koen hierover op het netwerkevenement, hij presenteert die dag live het programma Inside esports vanaf locatie en hij staat altijd open voor jouw vraag.

Hou deze pagina in de gaten. Meer influencers zullen snel volgen.       
Furtjuh
Meer dan 450 abbonees op youtube
Koen Weijland
leven als een professioneel e-sporter
Floris Weijers
Nederlands beste F1 game coureur
marit bouwmeester
zilver + goud op de olympische spelen
Koen Schobbers
pro Gamer, presentator en student geneeskunde
Koop nu een Gameday-polsbandje zodat je mee ‌kunt doen aan activiteiten tijdens Gameday:
ik doe mee!
Bekijk de promo hieronder:
  BACK
‌Heb je vragen: