IK DOE MEE!

Themafietsenrace

Doe mee aan de GameDay themafietsenrace
Strijd om de prestigieuze beker, promoot jouw organisatie en help tegelijkertijd mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk. Voor € 300,- koopt u een fiets die wordt aangekleed met de huisstijl van jouw organisatie. De fiets wordt gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de themafietsenrace rijden vijftig strijders over een parcours van 10 kilometer. 

Om 13.00u start de Rabobank GameDay Themafietsenrace. Je wordt uiterlijk om 12.30 verwacht in de foyer van Theater de Kampanje. Hier krijg je jouw themafiets overhandigd. Exact 13.00 start de race geneutraliseerd. Ofwel het fietserspeloton rijdt op een rustig tempo, zonder inhalen achter de motor aan. Zo verlaten wij als collectief Willemsoord en wordt op de dijk het daadwerkelijke startsein gegeven.

De route gaat over 6,5 kilometer. Op advies van Tour de Lasalle zijn we afgeweken van de 10km. Dit stelt jou fysiek in staat om na de race ook nog deel te nemen aan de andere activiteiten op GameDay. De finish is eveneens op de dijk. Om 14.30 wordt je opnieuw in de Foyer van de Kampanje verwacht voor de prijsuitreiking. Daarna hopen wij dat je de fiets in de Kampanje laat staan voor zichtbaarheid. Je kan de fiets meenemen om 18.00u of vanaf maandag 18 juni ophalen bij Themafietsen.nl op Willemsoord 39.

Voor de veiligheid adviseren wij een helm te dragen. Mocht je hier niet over beschikken hebben wij er een aantal te leen. Vraag hierom bij de organisatie. Kleding staat je geheel vrij. Dat kan zowel sportief als ludiek zijn.

Vragen kan je stellen aan Raymond Groen op info@themafietsen.nl
Koop nu een Gameday-polsbandje zodat je mee ‌kunt doen aan activiteiten tijdens Gameday:
ik doe mee!
Bekijk de promo hieronder:
  BACK
‌Heb je vragen: