IK DOE MEE!

WERK IN DE KOP

Wonen, leren en werken in de kop!
Wist je dat de Kop van Noord-Holland de meest moderne banen heeft in de (maritieme)techniek, zorg en agrisector! 'Moderne techniek in de agrisector...?' Jazeker! Er zijn weinig beroepsgroepen zo vooruitstrevend als deze bio-ondernemers. Uitvinders zou ik ze liever noemen.

Wist je dat de gemeente Hollands Kroon bijna heel Nederland van eten voorziet? Hun kennis en kunde op het gebied van voedsel en zaden is baanbrekend!

Wist je dat bedrijven als KeyKeg (plastic biervusten), Variopool (beweegbare zwembadbodems) en de Koninklijke Marine (veiligheid op en vanuit zee) de wereld over gaan? Allemaal met als thuisbasis Den Helder. 

‌‌Wist je dat wonen nergens zo goedkoop is als in de kop van Noord-Holland? Op een gemiddeld salaris ben je 200 euro per maand minder kwijt aan woonlasten. Wat zou jij met dat geld doen?

Wist je dat er in de kop opleidingen zijn waar je huisvesting gratis is? Afstuderen zonder studieschuld. Hier kan het!

Meer weten‌?
‌Wil je een baan of opleiding volgen in de kop of je gewoon is oriënteren? Meld je aan bij mij: michael@game-day.nl. Ik leid je rond, ga met je mee naar werkgevers, naar opleiders en zelfs de makelaar als jij dat wilt. O‌f klik op onderstaande vacatures en kom direct in gesprek met een aantal toffe werkgevers!
Mede mogelijk gemaakt door:
aanmelden gameday
Koop nu een Gameday-polsbandje zodat je mee ‌kunt doen aan activiteiten tijdens Gameday:
ik doe mee!
Holland boven Amsterdam:
Werken bij de Koninklijke Marine:
 BACK
‌Heb je vragen: